Fysiobouts

Aanmelden, verwijzing en verzekering


Inschrijven en intake

Bij acute aandoeningen heeft u voor fysiotherapie geen verwijzing van de huisarts nodig. Komt u zonder verwijsbrief, dan doen we eerst een screening. Als fysiotherapie geïndiceerd is, volgt een onderzoek. Op basis van dit onderzoek stellen we in overleg met u een behandelplan op. Soms kunt u zonder fysiotherapie en met gericht advies zelf de klachten oplossen. Heeft u een chronische aandoening of vermoeden we na de screening dat u een chronische aandoening heeft, dan moet u contact opnemen met uw huisarts voor een verwijzing.

Wat krijgt u vergoed via uw zorgverzekering? »

Afmelden

Bent u verhinderd, dan moet u uw behandelafspraak minimaal 24 uur van tevoren afzeggen. U kunt hiervoor ook ons antwoordapparaat inspreken. Bij niet (tijdige) afmelding, dient u zelf de 75% van de kosten te betalen. De verzekering dekt deze kosten niet.

Hygiëne

Wij doen een uitgebreid lichaamsonderzoek. Lichamelijke hygiëne is hierbij vereist. Oefent u in de fitnessruimte, dan zijn alleen (sport)schoenen toegestaan die niet buiten worden gebruikt.

Kwaliteitswaarborg

Al onze therapeuten zijn registertherapeuten en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). Daarmee is kwaliteit van zorg gewaarborgd.

Privacy

Uw fysiotherapeut heeft beroepsgeheim en gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. U heeft het recht uw dossier in te zien. Het dossier blijft altijd in het bezit van de fysiotherapeut. Aan het eind van de behandeling en indien nodig tussentijds, sturen we een verslag aan de verwijzend arts. Voor verzending, bespreken wij dit verslag met u.


Aanmelden bij Fysiobouts

T 073-5517484
E info@fysiobouts.nl

Intakeformulier »

Graag invullen voor 1e afspraak.
 

Adres Fysiobouts

Theerestraat 5
5271 GB Sint Michielsgestel

 

Openingstijden  

Maandag, woensdag,donderdag, vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur, dinsdag van 8.00uur tot 21.00uur.

 

Medische trainingstherapie: overdag en 's avonds tot 21.00 uur (donderdag tot 18.00 uur).
 
 

Fysiobouts op Facebook »

FysioNet Copyright © 2018 Fysiobouts - All rights reserved | Disclaimer | Sitemap