Fysiobouts

Vergoeding via uw zorgverzekering


18 jaar en ouder

Bent u 18 jaar of ouder, dan krijgt u de behandeling van niet-chronische aandoeningen niet vergoed vanuit de basisverzekering. Bent u aanvullend verzekerd, dan krijgt u meestal wel een aantal behandelingen vergoed. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.
 
De behandeling van chronische aandoeningen wordt na verwijzing via de basisverzekering vergoed vanaf de 21e behandeling. De lijst van chronische aandoeningen is vastgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid. Bent u aanvullend verzekerd, dan worden de eerste 20 behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

  

Jonger dan 18 jaar

Voor kinderen tot 18 jaar geldt daarnaast nog aanspraak op vergoeding van maximaal 9 behandelingen en nog eens 9 behandelingen op verwijzing van de huisarts, als 9 behandeling niet voldoende resultaat heeft opgeleverd. Is uw kind aanvullend verzekerd, dan krijgt het meestal meer behandelingen vergoed. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

Andere paramedische therapieën

Houd er rekening mee, dat als u in hetzelfde kalenderjaar vaker onder behandeling bent geweest bij een fysio-, cesar-, mensendiecktherapeut, chiropractor of osteopaat, deze kosten mogelijk meetellen voor het totale budget fysiotherapie.

Kosten van de behandeling

Heeft u meer behandelingen nodig dan de verzekering vergoedt, dan zijn deze kosten voor eigen rekening. Met vrijwel alle ziektekostenverzekeraars hebben wij contractafspraken gemaakt en declareren we digitaal bij hen, voor contractueel afgesproken tarieven. In alle andere gevallen gelden de praktijktarieven, die u in de wachtkamer vindt. Om misverstanden te voorkomen wordt u bij de eerste behandeling gevraagd het intakeformulier in te vullen en te ondertekenen.


 


Aanmelden bij Fysiobouts

T 073-5517484
E info@fysiobouts.nl

Intakeformulier »

Graag invullen voor 1e afspraak.
 

Adres Fysiobouts

Theerestraat 5
5271 GB Sint Michielsgestel

 

Openingstijden  

Maandag, woensdag,donderdag, vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur, dinsdag van 8.00uur tot 21.00uur.

 

Medische trainingstherapie: overdag en 's avonds tot 21.00 uur (donderdag tot 18.00 uur).
 
 

Fysiobouts op Facebook »

FysioNet Copyright © 2017 Fysiobouts - All rights reserved | Disclaimer | Sitemap